Zaradi tehničnih težav naprošamo, da vsa povpraševanja pošljete na naš e-mail: info@sies.si

ARTIKLI:

Stenski ventilator namenjen za prezračevanje stanovanjskih, poslovnih in industrijskih prostorov, kjer je potrebna visoka stopnja pretoka zraka brez kanalov.

Kanalski ventilator namenjen za prezračevanje, ogrevanje in klimatizacijo poslovnih in industrijskih prostorov.

Aksialni cevni ventilator zasnovan za prezračevanje objektov, kjer so potrebne velike količine pretoka zraka.

Aksialni cevni ventilator zasnovan za odvajanje vročih hlapov, vlažnih prostorov, nasičenih z maščobo ali prahom, kjer mora biti motor popolnoma izoliran.

Aksialni cevni ventilator zasnovan za  zaščito ljudi, ki delajo v bližini toplotnih virov.

Aksialni cevni ventilator zasnovan za kanalske aplikacije. Ima dolgo življensko dobo, je učinkovit in enostaven za namestitev.

Centrifugalni ventilator zanovan za prenos jedkega oz. kislega zraka v industrijskih zgradbah.

Kanalski ventilator namenjen za prezračevanje industrijskih prostorov, kjer so potrebne majhne količine zraka in visoki tlaki.

Centrifugalni ventilator zasnovan za prezračevanje prostorov kjer obstaja nevarnost eksplozije, kot so baterijske sobe, kemične čistilnice, garaže itd.

Kanalski ventilator namenjen za prezračevanje v industrijskih objektih, kjer so potrebne majhne količine zraka in visoki tlaki.

Centrifugalni strešni ventilator z horizontalnim izpihom zraka, zasnovan za neposredno prezračevanje iz prostora ali preko kanalov v stanovanjskih, poslovnih in industrijskih zgradbah.

Centrifugalni strešni ventilator z dvojno hitrostjo in vodoravnim izpustom zraka, zasnovan za neposredno prezračevanje iz prostora ali preko kanalov v stanovanjskih, poslovnih in industrijskih zgradbah.

NOVO

Visoko zmogljivi eno hitrostni centrifugalni strešni ventilatorji.

Centrifugalni strešni ventilator zasnovan za neposredno prezračevanje iz prostora ali preko kanalov v stanovanjskih, poslovnih in industrijskih zgradbah.

NOVO

Visoko zmogljivi eno hitrostni centrifugalni strešni ventilatorji.

Centrifugalni strešni ventilator z navpičnim izpustom zraka, zasnovan za neposredno prezračevanje iz prostora ali preko kanalov v stanovanjskih, poslovnih in industrijskih zgradbah.

Centrifugalni strešni ventilator z navpičnim izpustom zraka, zasnovan za neposredno prezračevanje iz prostora ali preko kanalov v stanovanjskih, poslovnih in industrijskih zgradbah.

Centrifugalni strešni ventilator z dvojno hitrostjo in navpičnim izpustom zraka, zasnovan za neposredno prezračevanje iz prostora ali preko kanalov v stanovanjskih, poslovnih in industrijskih zgradbah.

Centrifugalni ventilator zasnovan za prezračevanje prostorov kjer obstaja nevarnost eksplozije.

Kanalski ventilator namenjen za uporabo v sistemih za klimatizacijo, prezračevanje, ogrevanje, kjer so potrebne visoke količine pretoka zraka in srednje visok tlak.