ARTIKLI:

Primeren za uporabo skupaj z električnim ali pnevmatskim orodjem za profesionalno sesanje.

Za ločevanje olja od odrezkov, obnovitev olja in hitro praznjenje rezervoarjev.

Enofazni sesalec za olja in odrezke, ki je namenjen ločevanju in sesanju olja ter kovinskih odrezkov iz rezervoarjev obdelovalnih centrov.

Za sesanje in zajemanje tekočin, olj in emulzij.

Največji in najmočnejši v liniji sesalcev za olje in odrezke. Črpalka z lopaticami ustvari vakuum več kot 800 mBar, kar omogoča sesanje olja in odrezkov z uporabo fleksibilne cevi dolžine več kot 30 metrov.

Po zaslugi 1.000 litrske posode so široko uporabljeni za čiščenje rezervoarjev velikih in srednje velikih obdelovalnih centrov.

Po zaslugi 280 litrske posode so široko uporabljeni za čiščenje rezervoarjev velikih in srednje velikih obdelovalnih centrov.

Po zaslugi  500 litrske posode so široko uporabljeni za čiščenje rezervoarjev velikih in srednje velikih obdelovalnih centrov.

Zelo primeren za sesanje, ločevanje, ponovno uporabo ali odstranjevanje olja pomešanega s kovinskimi odrezki iz rezervoarjev obdelovalnih strojev.

Mobilni industrijski sesalec je odlična rešitev za potrebe varilcev, kjer je prostor omejen in se ne želi izgubljati časa za premikanje sesalne roke.

Mokro-suhi sesalniki za profesionalno čiščenje.

Mokro-suhi sesalniki za profesionalno čiščenje

Industrijski sesalec zasnovan za delovanje v nevarnih okoljih, kjer je uporaba električne energije nevarna ali ni priporočljiva.

Industrijski sesalec zasnovan za delovanje v nevarnih okoljih, kjer je uporaba električne energije nevarna ali ni priporočljiva.