Zaradi tehničnih težav naprošamo, da vsa povpraševanja pošljete na naš e-mail: info@sies.si

ARTIKLI:

Stenski ventilator namenjen za prezračevanje stanovanjskih, poslovnih in industrijskih prostorov, kjer je potrebna visoka stopnja pretoka zraka brez kanalov.

Kanalski ventilator namenjen za prezračevanje, ogrevanje in klimatizacijo poslovnih in industrijskih prostorov.

Centrifugalni kanalski ventilator je zasnovan za enostavno in hitro montažo v pravokotne kanalske prezračevalne sisteme.

126.90 285.90 
125 B
160 B
200
250
315
Clear

Centrifugalni cevni ventilator primeren za industrijske in stanovanjske instalacije, kot so nape in druge manjše odvodne naprave.

Centrifugalni cevni ventilator, primeren za uporabo v kuhinji, na javnih mestih in prostorih, pisarnah, restavracijah.

95.90 118.90 
100
100 T
125
125 T
160
Clear

Centrifugalni cevni ventilator posebej zasnovan za vgradnjo v dolge zračne kanale, primeren za uporabo v kuhinji, pisarnah, trgovinah, domovih, itd.

Aksialni cevni ventilator zasnovan za prezračevanje objektov, kjer so potrebne velike količine pretoka zraka.

Aksialni cevni ventilator zasnovan za odvajanje vročih hlapov, vlažnih prostorov, nasičenih z maščobo ali prahom, kjer mora biti motor popolnoma izoliran.

Aksialni cevni ventilator zasnovan za  zaščito ljudi, ki delajo v bližini toplotnih virov.

Aksialni cevni ventilator zasnovan za kanalske aplikacije. Ima dolgo življensko dobo, je učinkovit in enostaven za namestitev.

Centrifugalni ventilator zanovan za prenos jedkega oz. kislega zraka v industrijskih zgradbah.

Kanalski ventilator namenjen za prezračevanje industrijskih prostorov, kjer so potrebne majhne količine zraka in visoki tlaki.

Centrifugalni kanalski ventilator je zasnovan za enostavno in hitro montažo v pravokotne kanalske prezračevalne sisteme. Zahvaljujoč odstranljivemu pokrovu ohišja je enostaven za vzdrževanje in čiščenje.

Stenski ventilator z gladko sprednjo primeren za osnovno neprekinjeno prezračevanje kopalnic in kuhinj.  

Stenski ventilator z gladko sprednjo zasnovo primeren za prezračevanje srednje velikih stanovanjskih in poslovnih prostorov.

Stenski ventilator z gladko sprednjo zasnovo primeren za osnovno prezračevanje kopalnic ali kuhinj.

Centrifugalni ventilator zasnovan za prezračevanje prostorov kjer obstaja nevarnost eksplozije, kot so baterijske sobe, kemične čistilnice, garaže itd.

Kanalski ventilator namenjen za prezračevanje v industrijskih objektih, kjer so potrebne majhne količine zraka in visoki tlaki.

Centrifugalni strešni ventilator z horizontalnim izpihom zraka, zasnovan za neposredno prezračevanje iz prostora ali preko kanalov v stanovanjskih, poslovnih in industrijskih zgradbah.

Centrifugalni strešni ventilator z dvojno hitrostjo in vodoravnim izpustom zraka, zasnovan za neposredno prezračevanje iz prostora ali preko kanalov v stanovanjskih, poslovnih in industrijskih zgradbah.