Zaradi tehničnih težav naprošamo, da vsa povpraševanja pošljete na naš e-mail: info@sies.si

Enokomponentna pigmentirana tekoča hidroizolacija, odporna na UV žarke, za povozne površine.

36.99 

Enokomponentni hidroizolacijski premaz za uporabo v ekstremnih pogojih, brez temeljnega predpremaza.

Tekoča eno-komponentna barvna hidroizolacija, odporna na UV žarke, namensko razvita za vertikalne nanose tudi v ekstremnih razmerah.

89.99 

Brezbarven izdelek najnovejše generacije, brez topil s 100% aktivno snovjo, posebej izdelan za impregniranje balkonov, teras ipd.  

Ni na zalogi
394.99 

Brezbarven izdelek najnovejše generacije, brez topil s 100% aktivno snovjo, posebej izdelan za impregniranje balkonov, teras ipd.  

209.89 

Prozoren debeloslojni hidroizolacijski premaz z nizko viskoznostjo, posebej izdelan za hidroizolacijo balkonov in teras pri infiltraciji vlage. Zagotavlja nepropustnost podlage, ne spremeni tona podlage.

54.49 

Izdelek na osnovi visoko kakovostnih bitumnov in polimerov v vodni emulziji s posebnimi polnili za hidroizolacijo pred polaganjem keramike.  

Tekoča obarvana elastomerna hitrosušeča hidroizolacija na vodni osnovi ojačana z vlakni, izjemno odporna in trajna, primerna tudi za velike strehe.

Tekoča obarvana elastomerna hidroizolacija na vodni osnovi ojačana z vlakni, izjemno odporna in trajna, primerna tudi za velike strehe.