Obveščamo Vas, da bo podjetje SIES d.o.o. zaradi kolektivnega dopusta in praznikov v času od torka, 27.12.2022 do vključno ponedeljka, 2.1.2023, zaprto.

Sievert AB – sinonim kakovosti že več kot 130 let

Švedsko podjetje Sievert AB že več kot 130 let razvija in proizvaja inovativna orodja in sklope orodij visoke kakovosti za vse vrste lotanja in segrevanja.

Že davnega leta 1882 je Carl Richard Nyberg imel v rokah prvi delujoči prototip gorilnika za lotanje, istega leta je industrialec Max Sievert v Stockholmu odprl podjetje. Ko so se srečale njune poti, je njuno sodelovanje obrodilo izjemne sadove. Danes se podjetje Sievert AB ponaša s prodajo v več kot 60 državah na petih celinah sveta. Takšna geografska pokritost pomeni izkušnje, ki jih podjetje pridobiva po vsem svetu in v vseh vejah industrije, zato so neizmernega pomena za razvoj.

reddot design award winner 2017
Podjetje Sievert AB poleg visoke kakovosti svojih proizvodov, premika meje in standarde oblikovanja orodij. Trije Sievertovi dobitniki globalne nagrade za najboljše oblikovalske dosežke Red Dot 2017.

Plinska orodja Sievert na utekočinjen naftni plin

Podjetje Sievert AB proizvaja plinsko orodje za lotanje in segrevanje, električno grelno orodje za industrijo in krovstvo. Celovita ponudba plinskega programa temelji na treh sklopih.

  • Klasično orodje Pro 88/86 je najbolj uporabljeno profesionalno orodje po vsem svetu. Odlikuje ga trpežnost, ergonomsko držalo in gorilci iz kakovostne medenine, kar omogoča trajno in zanesljivo rabo.
  • Serija Promatic z električnim vžigom in bajonetnim nastavkom je najnaprednejše Sievertovo orodje. Bajonetni nastavek omogoča hitro menjavo gorilcev, zapora dovoda plina v primeru slabo nameščenega gorilca in gumb za dovod plina zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti med uporabo.
  • Linija lahkih gorilnikov na kartuše za enkratno rabo ali jeklenk za ponovno polnjenje obsega profesionalno orodje Powerjet in kakovostno serijo orodja za nezahtevne uporabnike Handyjet in Easyjet. Kartuše z različnimi mešanicami plina, tudi za trdo lotanje imajo univerzalne EU-priključke.
Serija Promatic je najnaprednejši sklop plinskih orodji na trgu. Patentirani elektronski vžig in ergonomsko oblikovano držalo zagotavljata učinkovito in profesionalno opravljeno delo.

Vsak sklop orodij ima na voljo široko paleto različnih hitro zamenljivih gorilnikov za vsa opravila, od zlatarstva do najzahtevnejših del v težki industriji. Široko ponudbo gorilnikov dopolnjujejo z regulatorji, varnostnimi ventili, plinskimi priključki, gumijastimi cevmi ter plinsko opremo.

Električno orodje za segrevanje

Sievertove dolgoletne izkušnje pri izdelavi plinskih grelnih naprav združene z moderno industrijsko obliko so ustvarile novo, profesionalno in uporabniku prijazno električno opremo za segrevanje.

Poleg samohodnega avtomata za spajanje krovskih membran TW5000 ponuja Sievert dve ročni napravi DW3000 za gretje v industriji in gradbeništvu. Ročne naprave DW3000 so najlažje na trgu, ergonomične, odlikuje jih inovativen dizajn in zanesljivo
delovanje. Za ročne naprave je na voljo široka paleta tlačnih valjčkov iz različnih materialov ter nastavkov za spajanje in industrijsko obdelavo materialov.

Najnovejša naprava za gretje Sivert DW3000 Universal.

Visoka kakovost, obogatena z razumno izbrano dodatno opremo uvršča izdelke družine Pro 88 med orodja za zahtevne izvajalce.

Najtrše švedsko jeklo

Posebnost v programu podjetja Sievert AB so poravnalniki za brusne kolute. Trdno leseno držalo nudi stabilen in mehak oprijem. Rezalni valji različnih dimenzij vsebujejo kolut iz švedskega jekla z zobmi. Zobem je s posebno metodo dana edinstvena trdnost in žilavost, zato je izdelek praktično nespremenjen že več desetletij.

Poravnalniki brusnih kolutov SIEVERT z lesenim držalom
Valji poravnalnika brusnih kolutov SIEVERT

Vse, kar je dobro, lahko postane še boljše

To je povzetek duha vsakodnevnega dela podjetja, ki že vrsto let zagotavlja uporabnikom varno, zanesljivo in učinkovito plinsko in električno orodje. Cilj podjetja Sievert AB je ponuditi profesionalcu in tudi občasnemu uporabniku kakovostno in zanesljivo orodje za vse vrste lotanja, cinjenja in segrevanja, tako danes kot v prihodnosti.

Profesionalno lahko orodje Powerjet v kovčku, ki se lahko spoji s kovčkom DW3000.

[ Uvoznik in distributer: SIES d.o.o. ]
www.sievert.se
www.sies.si