Obveščamo Vas, da bo podjetje SIES d.o.o. zaradi kolektivnega dopusta in praznikov v času od torka, 27.12.2022 do vključno ponedeljka, 2.1.2023, zaprto.

Klimatske naprave TOSHIBA: Tiho zanesljivo delovanje in čist zrak

Sistemi TOSHIBA ustvarjajo popolno klimo v prostoru z združevanjem intuitivnega uporabniškega krmiljenja in lastne napredne tehnologije. Z inteligentnim uravnavanjem se izjemno učinkovito in natančno proizvaja potrebna količina hladilne ali toplotne energije.

SEIYA predstavlja cenovno ugodni začetni razred. SUZUMI PLUS je uveljavljena univerzalna naprava, ki označuje popolno združitev učinkovitosti, udobja in oblike. Klimatske naprave TOSHIBA so opremljene z tehnologijo Magic Coil®.

Toplotni izmenjevalnik notranje naprave je zaradi posebnega premaza v povezavi s funkcijo samočiščenja po koncu delovanja zmeraj čist in suh – ni možnosti za nastanek vonjav in bakterij.

Klimatska naprava TOSHIBA SEIYA

Japonska beseda SEIYA pomeni »tiha noč«. Model SEIYA je bil zasnovan posebej za spalne prostore. Če aktivirate način »Quiet Mode«, notranja naprava takoj deluje za 3 dB(A) tišje. Razlika je očitna. Ali bolje rečeno, neslišna.

Klimatska naprava TOSHIBA SUZUMI

Klasična stenska naprava s sedmimi stopnjami hitrosti ventilatorja, načinom delovanja Hi Power, funkcijo »Quiet«, ekološkim načinom delovanja in načinom »Comfort Sleep«. Posebni filter IAQ čisti zrak v prostoru z encimi.