Zaradi tehničnih težav naprošamo, da vsa povpraševanja pošljete na naš e-mail: info@sies.si

To je naša nova grafična podoba!

Z novim letom smo se odločili osvežiti našo celostno grafično podobo podjetja in se z novo podobo podati novim ciljem naproti.  

Iz našega starega logotipa smo kot osnovo vzeli rdeči kvadrat, ki se je oblikoval v logotip, ki ponazarja hiško. Hiška pa predstavlja objekt v katerem se abstraktno oblikuje črka »S« kot Sies. 

Samo uporabnost logotipa smo tudi izboljšali z različnimi variacijami logotipa, ki lahko vsebuje naš slogan »Udobje bivanja«. Slogan skozi svoj pomen ponazarja naš širok asortiman hidroizolacij, sanacij ter naprav za ogrevanje in hlajenje. 

Uporabili smo tipografijo Olbia, ki spada v družino Sans serif fontov, ki so poznani kot moderni, čistih linij ter demonstrirajo poštenost in napredno razmišljanje. 

Naši primarni barvi so rdeča, ki ponazarja toploto ter modra, ki ponazarja ohlajanje.  

Vse skupaj tvori celoto katero hočemo z novo grafično podobo prikazati in s tem predstavljati celovite rešitve za vaš dom ali poslovno stavbo od hidroizolacije pa vse do ogrevanja in hlajenja. 

Torej, vabljeni na našo novo spletno stran kjer lahko sedaj poiščete naše izdelke v spletnem katalogu. Za vse podrobnejše informacije ali rešitve pa nas lahko kontaktirate na info@sies.si. 

S prijaznimi pozdravi. 

Kolektiv SIES