Zehnder Clean Air Solutions, ki je del skupine Zehnder Group, je vodilno podjetje na trgu in izbrani partner na področju industrijskih rešitev za čiščenje zraka.

Z več desetletji izkušenj Zehnder Clean Air oskrbuje s čistim zrakom na delovnem mestu več kot 3.000 strank v več kot 20 državah po vsem svetu. Panoge segajo od predelave kovin in logistike do živilske in farmacevtske industrije.

Sistemi za čiščenje zraka Zehnder so prilagojeni zahtevam vsakega podjetja, tudi paketi storitev so prilagojeni potrebam strank. Vse to prispeva k najboljši možni kakovosti zraka za vaše podjetje, ki zagotavlja zdrave pogoje za zaposlene na delovnem mestu in najvišje standarde v vaši proizvodnji – vam, naši stranki, pa zagotavlja konkurenčno prednost.

Naši čistilci zraka filtrirajo vse vrste onesnaževal

Katere industrije imajo koristi od naših sistemov za čiščenje zraka?

 

Čist zrak je pomemben v vsaki industriji. Pravzaprav je v nekaterih sektorjih doseganje ciljev čistega zraka celo zahteva.

Morda želite izboljšati kakovost svojega izdelka in ga narediti bolj zdravju prijaznega. Morda želite zmanjšati stroške čiščenja in vzdrževanja. Ali pa mogoče morate upoštevati predpise o kakovosti zraka.

Tukaj je le nekaj industrij, ki imajo lahko velike koristi od čistega zraka:

•  Logistični centri in skladišča
•  Predelovalne industrije
•  Proizvodnja hrane in pijače
•  Medicinski in farmacevtski sektor
•  Javni sektor in drugo

KAKO OČISTIMO VAŠ ZRAK:
Spoznajte naše sisteme za čiščenje zraka

Ne glede na to, v kateri industriji ste in s kakšnimi delci imate opravka, imamo pravi filter zraka in konfiguracijo za vas. Izkoristite lahko rešitve s prilagodljivimi možnostmi namestitve, visokimi stopnjami dovajanja čistega zraka in možnostjo programiranja delovanja sistema. In lahko ste prepričani: naši filtri zraka se spopadajo z vsemi vrstami onesnaženosti zraka v vašem podjetju.

Povpraševanje

 

Nikoli več brez čiščenja zraka – prednosti čistega zraka,
ki jih bodo uživali vsi

Zdrava in motivirana ekipa

Clean Air je naložba v zdravje in dobro počutje vaših zaposlenih. Prav tako dokazujete, da zdravje in njihovo dobro počutje postavljate na prvo mesto.

Nižji stroški čiščenja

Profesionalno čiščenje prostorov je dolgotrajno in drago. Naše rešitve za čiščenje zraka preprečujejo, da bi prah sploh postal problem. In manj čiščenja pomeni nižje stroške in več dobička.

Manj vzdrževanja in izpadov

Če so stroji redno izpostavljeni prahu, bodo verjetno potrebovali pogostejše vzdrževanje ali se bodo celo pokvarili. Zmanjšanje količine prahu v zraku lahko zmanjša čas izpadov tudi do 30 %.

Zadovoljne stranke

Čist zrak igra svojo vlogo z učinkovitejšimi vsakodnevnimi operacijami in čistimi izdelki, ki bodo zadovoljili vaše stranke.

Sijajna celostna podoba

Preprečite da bodo vaše stranke nezadovoljne če bodo prejele umazano blago in ohranite visok ugled vašega podjetja.

Boljše delovno okolje

Zaposleni poročajo o boljšem počutju in boljšem dolgoročnem zdravju v čistem delovnem okolju. To poveča motivacijo vaše ekipe in vam daje sloves odličnega delodajalca.