Spletna stran uporablja piškotke za vašo boljšo spletno izkušnjo. Dovilite piškotke?

Ogrevanje, hlajenje in sanitarna voda za večje porabnike

Ogrevanje, hlajenje in topla sanitarna voda vse v enem, n odpadno toploto, obnovljive vire, plin in kurilno olje.

Industrijska sevala OHA

Cevna sevala v ohišju OHA za radiacijsko ogrevanje srednje velikih in velikih industrijskih, trgovskih in športnih objektov, na plin ali kurilno olje.

Zgorevalna enota na prostem, sevajoče cevi v stavbi pod stropom, za ogrevanje posameznih delov, ali celotne površine ogrevanega prostora.

Industrijska sevala Infra

Systema proizvaja široko paleto sevajočih cevi oblike "U", dolžin 6, 9 ali 12 metrov, z gorilnikom moči 28 ali 45 kW. V jekleni sevajoči cevi oblike "U" zgorevajo plini z visoko temperaturo. Odsesovalni ventilator, nameščen ob boku gorilnika, proizvode zgorevanja odvaja na prosto.

Segreta “U” cev oddaja sevanje v infrardečem spektru, to pa segreva vse predmete v dosegu.

Dimovodni krog je v podtlaku proti ogrevanemu prostoru, za kar se da visoko varnost.

Grelniki zraka EOLO VIP

Trije modeli po načinu delovanja: Ročno, Avtomatsko, Kondenzacijski
Trije modeli po tipu ventilatorjev: AE z aksialnimi ventilatorji, AC s centrifugalnimi ventilatorji, kanalski AS brez ventilatorja.

Emisije NOx manj od 30 ppm, brez CO. Nizke emisije CO2.

Certifikat CE 1450BU0015

Kompaktni absorber CASTALIA

KOMPAKTEN OGREVALNI IN HLADILNI SESTAV Z ABSORBCIJO LITIJEVEGA BROMIDA

Absorbcijski ogrevalno-hladilni sestav  s kondenzacijsko tehnologijo zgorevanja "CASTALIA" (patent Systema S.p.A.) za proizvodnjo tople in hladne vode omogoča ogrevanje pozimi in hlajenje poleti z le eno napravo, ki zagotavlja občutne prihranke v primerjavi s tradicionalnimi ločenimi napravami, kot so peči in električne klimatske naprave.

Osem modelov s koristno toplotno močjo za ogrevanje od 12,9 kW do 139,2 kW in izkoristkom zgorevanja 107,4% (s kondenzacijo).

Hladilne moči modelov so od 12,5 kW do 115 kW s hladilnim izkoristkom 103%, ki pa se poveča do 130%, če upoštevamo še sočasni dobitek toplote za segrevanje sanitarne vode.

Rekuperator dim-voda EHR

KOMPAKTEN REKUPERATOR TOPLOTE DIM-VODA

EHR je kompakten rekuperator toplote dim-voda. S toploto, ki se običajno odvaja skozi dimnik na prosto,  segreva vodo, ta pa lahko najde najbolj različne načine uporabe.
EHR je donosna aplikacija za rekuperacijo toplote iz dima, ki nastaja pri zgorevanju v proizvodnih procesih, kot so: livne peči, peči za ogrevanje, peči za toplotno obdelavo, peči v živilski industriji, steklarne, kogeneracije in trigeneracije, električni agregati in drugi primeri, kjer se vroči plini spuščajo v atmosfero.

  • Srce rekuperatorja EHR je enostopenjski toplotni izmenjevalnik iz patentiranih plošč iz jekla INOX AISI 316 L, ki so povsem razstavljive za potrebe čiščenja.
  • Skozi EHR je speljan vroč dim, ki obdaja plošče izmenjevalnika toplote in vodo v izmenjevalniku segreva do 110°C z učinkovitostjo rekuperacije do 80%.
  • Z rekuperacijo senzibilne toplote iz dima in latentne toplote (če želimo kondenzirati), je skupno učinkovitost sistema mogoče povečati do 107%.
  • EHR se uporablja v dveh izvedbah, kot statični ali kot dinamični rekuperator toplote. Kot statični koristi tlačno prevalenco vira dima, z dodatnim kompletom "power module" (dodatna oprema) s tripotno loputo pa je moč rekuperatorja mogoče regulirati na najbolj optimalno učinkovitost.  V primeru dinamične rekuperacije se rekuperatorju prigradi ventilator za odsesavanje dima zadostne prevalence in pretoka, kjer nadtlak  vira dima ni zadosten.
  • EHR se lahko projektira po naročilu, v območju od 20 kW do 1.500 kW na strani vode. Priporočena je temperatura dima najmanj 120°C.
  • Kjer je to potrebno, je rekuperatorju mogoče dodati komplet za dopolnilno ogrevanje zaradi zagotavljanja konstantne moči. Uporaba tega kompleta je potrebna, če je vir toplote spremenljive moči, ali nezadosten za pokrivanje zahtev na strani porabe (radiatorji, ventilatorski konvektorji, klimati za ogrevanje, ali absorbcijski hladilniki na vročo vodo za proizvodnjo hladne vode za klimatiziranje.

Napredne rešitve za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje in hidroizolacije stavb.

Ulica Lavžnik 19

5290 Šempeter pri Gorici

SLOVENIJA

Email: info@sies.si    

T: 059 375 150 

F: 059 375 160